Menu Sluiten

Luchtverwarming Direct Gestookt

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen

Focus op industriële verwarming en koeling

Bondec bvba is reeds sinds 1969 actief op de Belgische markt. Door de jarenlange ervaring met verwarming in het algemeen heeft Bondec steeds de uitdaging genomen en alzo een stevige reputatie opgebouwd in het klimatiseren van grote gebouwen in de industrie.

Zowel verwarmen als koelen zijn ons niet meer onbekend, meer zelfs wij staan garant voor een perfect binnenklimaat in uw loods, werkplaats, magazijn, of dit nu 200m² is of 20.000m² een hoogte van 5 of van 16 meter, wij zijn uw partner om de juiste toepassing te kiezen met het in acht nemen van uw budget en specifieke noden of wensen.

Onze diensten

92435099243509

Meer info

tags: Budgetvriendelijk Stoken – Destratificatie-ventilatoren – Gestookte Luchtverwarming Gas – Gestookte Luchtverwarming Stookolie – Hvac-installateur – 

Wenst u meer info over luchtverwarming direct gestookt kijk dan vlug op http://www.industrieleverwarmingbondec.be | direct gestookte luchtverwarming

Hvac | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Luchtverwarming direct gestookt

oostendsesteenweg brugge tel tel home cv vloerverwarming ventilatie aircowarmtepompsystemen luchtverwarming zonneenergie hybride systemen vacature realisaties contact aanbod installaties op maat van uw wensen lees meer luchtverwarming houdt de verse lucht in huis voor professionele luchtverwarming in brugge een adres climatherm. Investeer in centrale verwarming via luchtkanalen met de mogelijkheid tot ventileren verwarmen en koelen in de huidige nieuwe woningbouw. Deze toestellen kunnen ook de vochtigheidsgraad regelen en de aanwezige lucht in uw woning extra reinigen zo ontstaat er een uiterst gezond binnenklimaat luchtverwarming direct gestookt voor uw firma op maat Verventra luchtbehandeling ventilatiesysteem met hoog rendement warmteterugwinning en geiumlntegreerde luchtverwarming met zoneregeling. Het allernieuwste comp.

overslaan en naar de inhoud gaan search search topmenu over ons nieuws en info doehetzelf jobs flanders air technic hoofdnavigatie times home industrie en nietresidentile gebouwen woningen appartementen en rusthuizen sectoren realisaties contact menu luchtverwarming heeft u een vraag of wenst u meer info contacteer ons home industrie en nietresidentile gebouwen luchtverwarming in woningen is luchtverwarming terecht aan een opmars bezig. Maar het is ook de uitgelezen manier om grotere ruimtes te verwarmen snel en economisch. Ideaal voor de industrie dus denk hierbij aan fabriekshallen productieruimtes magazijnen ateliers het systeem kan ook perfect worden ingezet als vorstbeveiliging. Luchtverwarming is al jaren populair voor grote ruimtes en we.

Wetenswaardigheden over Luchtverwarming direct gestookt

home verhuur verkoop realisaties vragen contact home verhuur verkoop realisaties vragen contact contact mobiele stookplaatsen dedermacstookplaatsenworden op een dragend chasisgemaakt zodat deze verplaatsbaar is en dus multiinzetop of naast het gebouw kan worden geplaatst Wat betrachten we met luchtverwarming direct gestookt de buitwand van de stookplaats heeft een minimale isolatie diktevan mm pur of rotswol.de stookplaats bezit alle essetielle elementen zodat ze autonoom kan werken.hierdoor kan deze direct worden ingekoppeld op binneninstallaties. Onze stookplaatsen worden getest en opstart klaar geleverd. Telemetrie kan worden voorzien om alle parameters uit te lezen en nodige resets uit te voeren. We kunnen ookgeluidsdichte containers ontwerpen ofvolledig rvsuitvoering. Alles in samenspraak met de eindklant. We bepalen uw behoeften zoals werkingstemperatuuren druk rigime modulatie en cascade werking. Denodige debieten en expansie kunnen worden voorzien. Ook waterbehandeling en phsturing zijn voor ons geen probleem. De ketel is vervaardigd volgens de meest geavanceerde technieken en voorzien van een g.