Menu Sluiten

Gestookte Luchtverwarming Gas

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen

Focus op industriële verwarming en koeling

Bondec bvba is reeds sinds 1969 actief op de Belgische markt. Door de jarenlange ervaring met verwarming in het algemeen heeft Bondec steeds de uitdaging genomen en alzo een stevige reputatie opgebouwd in het klimatiseren van grote gebouwen in de industrie.

Zowel verwarmen als koelen zijn ons niet meer onbekend, meer zelfs wij staan garant voor een perfect binnenklimaat in uw loods, werkplaats, magazijn, of dit nu 200m² is of 20.000m² een hoogte van 5 of van 16 meter, wij zijn uw partner om de juiste toepassing te kiezen met het in acht nemen van uw budget en specifieke noden of wensen.

Onze diensten

92435099243509

Meer info

tags: Budgetvriendelijk Stoken – Destratificatie-ventilatoren – Gestookte Luchtverwarming Gas – Gestookte Luchtverwarming Stookolie – Hvac-installateur – 

Wenst u meer info over gestookte luchtverwarming gas kijk dan vlug op http://www.industrieleverwarmingbondec.be | gas gestookte luchtverwarming

Hvac | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gestookte luchtverwarming gas

producten verwarmingsoplossingen donkerstralers helderstralers condensatietechniek luchtverwarming luchtgordijnen gaswarmtepompen terrasverwarmingssystemen klimaat systemen gaswarmtepompen hybride warmtepompen vrf warmtepompsystemen chillers ventilatietechniek grote ventilatoren hvls regelsystemen schwankcontrol touch aanvragen industrie en handel logistiek sporthallen en voetbalstadions terrassen en buitenruimtes werkplaatsen en showrooms referenties schwank services diensten realisatie garantiebelofte onderhoud de schwank groep over schwank schwank international historie carrire downloads nieuws contact united kingdomdeutschlandsterreichnederlandbelgipolska esk republikaslovenskoromnia north americamagyarorszgtrkiyeespaafrance verwarmings en klimaat systemen.

home realisaties erkenningen jobs over ons contact ventilatie verwarming koeling menu verwarming op maat wij voorzien je gebouw van een energiezuinige verwarmingsinstallatie. Wij installeren zowel traditionele als alternatieve verwarmingssystemen. Elk systeem wordt vakkundig door eigen mensen uitgewerkt en genstalleerd gestookte luchtverwarming gas kostenraming Ook het leidingwerk nemen we volledig op ons. De combinatie van verwarming met ventilatie of gebouwkoeling is steeds mogelijk. Verder kan je de volledige renovatie van stookplaatsen aan ons toevertrouwen Enige toelichting over gestookte luchtverwarming gas Verwarmingsaudit is uw cvinstallatie jaar of ouder dan bent u als eigenaar wettelijk verplicht om eens in de jaar de stookketel te laten controleren. Ketels met een vermogen van meer dan kw op vloeibare brandstof moeten .

Kennisgeving over Gestookte luchtverwarming gas

skip to content home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie sanitair vrv vacatures realisaties recensies contact menu home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie sanitair vrv vacatures realisaties recensies contact centrale verwarming maar liefst van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficinte verwarmingsinstallatie.een aangename warmte maakt van uw huis een echte thuis en is onontbeerlijk voor een optimaal wooncomfort.erick van gucht bvba plaatst uw verwarming met vakkennis of het nu over een nieuwbouw project gaat of over een doorgedreven renovatie. contacteer ons voor meer info mogelijkheden om je woning te verwarmen in de eerste plaats dien je een keuze te maken tussen centrale of decentrale verwarming. Bij centrale verwarming wekt toestel de warmte op centrale ketel. De warmte wordt via leidingen verdeeld over de woning. Bij decentrale verwarming staan afzonderlijke toestellen in voor de warmte.