Menu Sluiten

Diensten Centrale Verwarming Waasland

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Sani & Keukendecor

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio. Wij werken uitsluitend met topmateriaal en bieden een niet te evenaren service en begeleiding.

Sani & Keukendecor is niet alleen uw partner bij nieuwbouw maar is ook gespecialiseerd in renovatie. Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.

Onze Diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit, wij werken uitsluitend met eigen personeel en zonder onderaannemers en daar zijn we best trots op.

De showroom van Sani & Keukendecor bevindt zich in Waasmunster langs de N70. Neem op de E17 de afslag Waasmunster, neem op het einde van de afrit richting Belsele. Na ongeveer 1 km neemt u links de N70 richting Lokeren. Na 500 m vindt u Sani & Keukendecor links achter het Q8 tankstation.

Uw glimlach als tevreden klant is onze motivatie. 

25287852528785

Meer info

tags: Centrale Verwarming – Installateur Badkamers – Installateur Keukens – Installateur Sanitair – Installateur Verwarming – 

Wenst u meer info over diensten centrale verwarming waasland kijk dan vlug op https://sani-keukendecor.be/ | Diensten Centrale Verwarming Waasland

Verwarming | Badkamers | Keuken | Maatwerk | Sauna | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten centrale verwarming waasland

de gruyter sanitaircentrale verwarmingzonneboilers home centrale verwarming sanitaire installaties gasleidingen contact centrale verwarming waasland de gruyter is uw specialist in het plaatsen en herstellen van centrale verwarming in het waasland en omstreken. Bij de gruyter hebben we onze eigen onderhoudsdienst en herstellingdienst die ons ons toelaat om snel ter plaatse te zijn. Doorgaans wordt gewerkt met de kwalitatieve verwarmingstoestellen van vaillant zonder twijfel de beste prijs kwaliteit keuze op langere termijn.ook het plaatsen van vloerverwarming valt hier onder onze specialiteiten. Vloerverwarming vormt een esthetische oplossing die de warmte verspreidt op een aangename en gelijkmatige wijze. De warmte gaat hierbij niet tegen het plafond hangen zoals bij een klassiek systeem. En je vloeroppervlak blijft volledig beschikbaar zonder radiatoren diensten centrale verwarming waasland met gegarandeerde rendementsstijging De plaatsing van zonnepanelen die de nodige energie voorzien voor uw centrale verwarming valt eveneens onder onze activiteiten. Contacteer de gruyter bel of mail wimdegruytertelenet.b.

terug artikels portfolio nl en diensten referenties over ons contact referenties acquired an important stake of advisor of the sellers delta engineering een oost vlaamse diamant uit ophasselt geraardsbergen is een innoverende wereldspeler in de automatisatieoplossingen en machines voor kunststofverpakkingen en de blaasvormindustrie blow moulding . Delta engineering werd in opgericht door danny de bruyn en rudy lemeire. Het heeft drie vestigingen belgi onderzoek amp ontwikkeling productie verkoop en service roemeni productie en de verenigde staten verkoop amp service. Het telt zon werknemers De toekomst over diensten centrale verwarming waasland Delta engineering realiseerde in miljoen euro omzet. In hoofdzaak was het de opdracht van mna om de beste partner te zoeken om samen met de twee oprichters die geen familiale opvolgers hebben het bedrijf verder te doen groeien z.

Bericht over Diensten centrale verwarming waasland

totaalrenovatie badkamer badkamerrenovatie douche renovatie toilet renovatie tegelwerken badkamertegels keramische tegels centrale verwarming installatie plaatsing cv onderhoud cv ketel daalderop electro boilers vloerverwarming binnenschrijnwerk pvc spanplafonds installaties leidingwerken ontdek onze realisaties showroom sanitair outlet toonzaalmodel duscholux douche schuifdeur toonzaalmodel duka douche swingdeur met glazen zijwand toonzaalmodel spiegelkast detremmerie toonzaalmodel meubel burgbad met kolomkast toonzaalmodel kolomkast casabath toonzaalmodel onderkast casabath tegels blog over ons jobs contact offerte aanvraag sitemap u bent hier home gt sitemap sitemap totaalrenovatie badkamer badkamerrenovatie douche renovatie toilet reno.