Menu Sluiten

Condensatieketel Met Hoogrendement

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Welkom bij Bondec

Bondec verzorgt het volledig onderhoud, installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Tankkeuringen en diverse sanitaire werken worden door ons uitgevoerd.

Bondec  is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Een greep uit onze producten en diensten:

Wij zijn actief in de particuliere, industriële en overheids/nuts sectoren.

Al onze medewerkers staan elke dag voor u klaar, om u en en uw installatie van service te garanderen. Om vaste klanten nog beter te bedienen, beschikken wij over een 24h service gedurende 7 dagen op 7.

00678520067852

Meer info

tags: Installatie Verwarming – Onderhoud Cv Installatie – Onderhoud Cv Ketel – Onderhoud Verwarmingsketel – Onderhoud Stookolie Installatie – 

Wenst u meer info over condensatieketel met hoogrendement kijk dan vlug op https://bondec.be/ | besparing energie met hoogrendement condensatieketel

Ventilatie | Sanitair | Verwarming | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Condensatieketel met hoogrendement

home over schoonians nederlands francais contact centrale verwarming brandertechniek gasinstallaties tankcontroles waterverzachters warmtepompen zonneboilers airconditioning steven schoonians steven schoonians begon in aanvankelijk in bijberoep maar de bv onder zijn naam is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle zaak in het installeren en vervangen van centrale verwarming waterverzachters gasinstallaties en voor tankcontroles condensatieketel met hoogrendement raming aanvragen Industrieel ingenieur van opleiding wist steven al lang dat hij ooit op zelfstandige basis wou beginnen hij wist alleen nog niet in wat. Afgaande op zijn eigen ervaringen met het vinden van een goede vakman in de buurt koos hij uiteindelijk voor het installeren van centrale verwarming. Een schot in de roos zo blijkt want door de kwaliteit van zijn werk en de daaropvolgende mondaanmond reclame .

legeweg oostkamp infotraentechnics.be tankcontroles tankverhuur bedrijf en missie prijsvoorstel badkamerrenovaties mazoutketels gasketels contacteer ons volg ons home badkamerrenovaties mazoutketels gasketels tankcontroles tankverhuur bedrijf amp missie contact vacatures prijsvoorstel installatie van mazoutketels nood aan een nieuwe verwarmingsketel op mazout of stookolie u kan bij ons terecht voor het installeren van een volledige nieuwe mazoutketel of het vervangen van de mazoutbrander. Wij bieden u een ruime keuze aan hedendaagse toestellen en duurzame zuinige condensatieketels. Dit laatste type is iets duurder in aankoop dan een hoogrendementsketel maar door de energiebesparingen heb je het verschil snel terugverdiend. Het toestel haalt immers restwarmte uit de rookgassen en zet de.

Gegevens over Condensatieketel met hoogrendement

jump to navigation home wie zijn we sanitair verwarming contact infobalasco.be offerte you are herehome verwarming cv installaties op gas cv installaties op gas balasco plaatstverwarmingsketels op aardgas bij zowelnieuwbouw als renovatieprojecten. We werken daarbij doorgaans met vaillant. Hoogrendement ketels of condensatieketels uw oude ketel laten vervangen door een nieuwe hoogrendementsketel kan u veel geld besparen. Combiketels of externe boiler balasco bekijkt wat voor u de ideale oplossing is voor uw warm water Het voorruitzicht van condensatieketel met hoogrendement Hybride installaties ideaal bij vloerverwarming. Meer informatie over de verschillende vaillant toestellen vind je hier. Contacteer ons vrijblijvend voor een oplossing op maat. Waar.